Jelena Karleuša razvela se od Duška Tošića nakon 14 godina provedenih u braku. Popularna diva je na Instagramu objavila da su se ona i Duško dogovorili da ona dobije starateljstvo nad djecom i da će podijeliti zajedničku imovinu.

Jelena će s djecom živjeti u luksuznoj vili na Dedinju, koju je renovirala po svom ukusu i koja sada liči na domove holivudskih zvijezda. Vila je ranije pripadala Draganu Stojkoviću Pixiju, od kojeg su je kupili 2018. godine i nakon toga naplatili 2,5 milijuna eura.

“Kuća i mediteranski vrt imaju ono što sam cijeli život tražila, a to je savršena energija i apsolutni mir. Vidici Košutnjaka su nestvarni, jednostavno ljekoviti. Ne čujete grad, osjećate se kao da ste na moru, jer čak i miris smole dolazi iz naših starih borova. Najljepši dio kuće je ogromna terasa s pogledom na vrt, bazen i zalazak sunca. Nastojala sam sve dizajnirati u nježnim, smirujućim tonovima. Mnogo je od drveta i Elementi od mramora.Bitan mi je protok energije, sve radim po osjećaju, a isto vrijedi i za opremanje dnevnog boravka. Kada zidovi, boje ili elementi ometaju protok energije i svjetlosti, osjećam se vrlo intenzivno pa sam pustila da me vodi. Kuća je izgrađena prema ljudima koji u njoj trebaju živjeti i biti sretni. Svatko tko uđe ovdje osjetit će mir i mir i prekrasnu energiju.