Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

20 godina MLAĐI KOLEGA osvojio srce Mire Karanović: ONI SU GLUMILI LJUBAVNIKE, a onda su to i postali – Evo o kome se radi! (FOTO) – Alternativa

Jedna od popularnijih glumica u našem regionu je definitivno i Mirjana Karanović. Ona je stekla slavu ne samo sovjim glumačkim sposobnostima koje su zaista odlične, nego i svom oštrom jeziku gdje nikome ne ostaje dužna.

Njen privatni život je podjednako zanimljiv kao i onaj na ekranu, a u posljednje vrijeme od kako je počela vezu sa 20 godina mlađim glumcem iz BiH postao je još zanimljiviji.

Mirjana Karanović uvijek je rado izlazila u susret s novinarima, spremna odgovoriti na sva pitanja, a oni su, ruku na srce, uglavnom bili usmjereni na njezinu iznimnu karijeru, pa i na politički angažman.

Riječ je o Erminu Bravi, kojeg je glumica upoznala kada su zajedno radili na jednom pozorišnom projektu u Sarajevu gdje je ona gostovala. Riječ je o predstavi Noževi u kokošima, gdje su njih dvoje igrali ljubavnike, nakon čega su počeli izlaziti i tada se među njima rodila ljubav.

Potrebno je da glumica ima partnera na kojeg se može osloniti i biti potpuno sigurna da će je podržati kada treba, ne razmišljajući o tome da će ostati bez garderobe. Ermin je sve to iznio, tako da nisam imao problema, tako je dobio moje povjerenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala – rekla je Mirjana Karanović u razgovoru za “Gloriju”.