KORISTIO JE MOBITEL
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

KORISTIO JE MOBITEL DOK SE PUNIO I DESILO MU SE…..NEVJEROVATNO!!!!(FOTO)..

Mobilni telefon za vrijeme punjena se nalazi u stanju kada električna energija ulazi u njegov sistem i veoma je opsano njegovo korištenje u tom stanju.

Svi obično koritimo mobitel dok se puni i uopšte ne mislimo o posljedicama koje nas mogu zadesiti poput jakog udara struje ili neočekivane eksplozije koja može da se desi u bilo kojem trenutku.

Da biste vidjeli ostatak člana”KORISTIO JE MOBITEL DOK SE PUNIO I DESILO MU SE…..NEVJEROVATNO!!!!(FOTO)..Na veoma lgan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Poznato je da je dječak koristio mobitel u vrijeme kada se punio a dječak je porijeklom iz Mumbaija on se zapravo javi na telefon u tom stanju i iznenada je električna energija prošla kroz njegovo tijelo,ali je dječak nakon dugog ležanja u bolnici ostao živ i nalazi se van životne opasnosti.

Postoji još mnogo slučajeva kako su ljudi natradali prilikom upotrebljavanja mobilnog telefona pri punjenu te nam je poznato kako je djevojka u 2015 godini doživjela eksploziju svog punjača i njena soba se zapalila.

Ovim nemilim događajima je zabilježeno čak i nekoliko smrtnih ishoda a poznato je da je žena iz Australije kada je držala telefon u ruci a on je ekplodirao i žena je pronađena mrtva a uzrok smrti je usb punjač.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments