POPULARNA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

POPULARNA PJEVAČICA OTVORILA DUŠU I JAVO PROGOVORILA O PROBLEMIMA KOJE JOJ STVARA SIN!!!!!POGLEDAJTE…

Popularna pjevačica Hanka Paldum je poznata širom balkana po prelijepoj i tradicionalnoj sevdalinci koja je obilježje naše bosanske tradicije.

Kada zapravo ona pokušava predstaviti nekom svoj život i objasniti svoju prošlost kaže da je veoma sretna i da je zapravo njen život prepun nekih prelijepih događaja koji obilježavaju prelijepe trenutke njenog života ali da tu ima i mnogih problema kao i kod svih ljudi ovoga svijeta.

Hanka je upravo progovorila o problemima koje joj nanosi njen sin  i kako kaže pokušao je na neki jednostavan način postane neko i nešto ali to mu naravno nije pošlo za rukom i neka za to i ispašta za svoje postupke.

Da biste vidjeli ostatak članka”POPULARNA PJEVAČICA OTVORILA DUŠU I JAVO PROGOVORILA O PROBLEMIMA KOJE JOJ STVARA SIN!!!!!POGLEDAJTE…Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Ja sam jednostavno pokušavala svoju djecu odgojiti na najbolji mogući način ali sin je jednostavno pao pod uticaj drušva i krenuo pogrešnim putem.

Hanka ima iza sebe bezbroj hitova koji su obilježili njenu karijeru ali i jedan od najpoznatijih koji je skoro snimljen i dobila je za njega životnu nagradu.

Ova popularna pjevačica ne pomišlja na odmor ni na mirovinu nego iskazuje svoju želju da pjeva dok god u sebi ima pozitivne energije i snage i ljubavi prema ovom poslu.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments