napao ga je
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

NJEGA JE NAPAO MEDVJED A POGLEDAJTE KAKO JE IZVUKAO ŽIVU GLAVU!!!!

Medvjedi su veoma zanimljive i interesantne životinje koje su svima privlačne ali samo kada ih gledamo u zoo vrtu ili na tv ali kada se nađemo u neposrednoj blizini u opasnosti sa ovim životinjama znamo da smo životno ugroženi.

Ovaj čovjek je u trenutku reagovao na pravi način i tako sebi spasio život ali ima velike traume od medvjeda. Medvjedi svakako stvaraju opasnost za cjelokupno stanovništvu pogotovo kada imaju mlade jer se tada osjećaju i ponašaju zaštitnički i sposobni su na sve kako bi se zaštitili.

Da biste vidjeli ostatak članka”NJEGA JE NAPAO MEDVJED A POGLEDAJTE KAKO JE IZVUKAO ŽIVU GLAVU!!!!..Na veoma lagan način” kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

 

Ovaj čovjek je samo nahranio mladunče medvjeda a nije ni znao da se u blizini nalazi njegova majka koja ga je vrebala iza njegovih leđa i na taj način mu se prišunjala tako tiho i napala ga a on je osjetio njene ogromne kandže na svojim leđima.

Kada me oborila na pod i počela me udarati svojim šapama sjetio sam se jedne dokumentarne emisije u kojoj čovjek glumi smrt pa sam se i sam ne znam kako pokušao sabrati i odglumiti smrt i na taj način sam ostao živ.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments