poznati hrvatski pjevač u alkoholisanom stanju...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

POZNATI HRVATSKI PJEVAČ U ALKOHOLISANOM STANJU SLUPAO AUTOMOBIL POGLEDAJTE O KOME JE RIJEČ…

U jutarnjim satima oko 3:40 jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača Grdović Mladen je u vrlo alkoholisanom stanju udario u obližnji stub, i slupao svoj skupocjeni automobil jaguar.

Da biste vidjeli ostatak članka ” POZNATI HRVATSKI PJEVAČ U ALKOHOLISANOM STANJU SLUPAO AUTOMOBIL POGLEDAJTE O KOME JE RIJEČ…  ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

Na svu sreću zadobio je samo lakše tjelesne povrede i u dobrom je stanju.

U jutarnjim satima pjevač je izjavio da je izašao sa svojim društvom opustiti se i provesti, te je izgleda pri tome malo pretjerao i popio koju čašu više. Ubrzo je došla policijska služba na mjesto saobraćajne nesreće i utvrdila da je Mladen imao oko 4,0 promila, i time govori da je bio u vrlo teškom alkoholisanom stanju, nakon čega ga je policija pustila da ide kući, ali je naravno dobio 2 teške kazne koje će morati platiti.

Zaposlenici policijske službe su nam izjavili da ništa drugo nisu moglo preduzeti u tom trenutku, nego su nam samo jasno rekli da će biti pokrenuta istraga o ovome nemilom događaju i sudsko gonjenje zbog rušenja mira javne bezbjednosti.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments