nekoliko vrlo
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

NEKOLIKO VRLO ZANIMLJIVIH STVARI O EREKCIJI, KOJE BI SVAKI MUŠKARAC TREBAO ZNATI…

Nekoliko vrlo zanimljivih stvari o erekciji koje bi svaki muškarac trebao znati… Muškarci često imaju problema sa erekcijom, a da zapravo toga nisu ni svjesni.

Prema mnogim istraživanjima sasvim je normalno da svaki prosječni muškarac barem jednom dnevno dožive erekciju, i to vam ne zavisi od toga da li ste se uzbudili na nešto i slično. To je prirodna pojava kod muškaraca, koju bi trebali da znate.

Ta erekcija koju doživite svakodnevno nije ista kao ona, koju proizvedete kada imate intimne odnose.

Da biste vidjeli ostatak članka “

NEKOLIKO VRLO ZANIMLJIVIH STVARI O EREKCIJI, KOJE BI SVAKI MUŠKARAC TREBAO ZNATI… ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

 

Ali da li ste znali nekoliko stvari koje utiču na erekciju? S kojima možete vrlo često imati neugodnosti sa partnericom prilikom odnosa. Problemi su:

  • Ako konzumirate cigarete, nemojte se iznenaditi da imate probleme sa erekcijom, konzumiranje cigareta smanjuje erekciju
  • Ako imate višak kilograma, i tada biste mogli da imate problema, jer muškarci koji imaju veći obim struka od prosječnog broja 40, mogu često izlučavati disfunkcionalnu erekciju
  • Ako imate manji spolni organ, vjerujte da vam to može nekada biti velika prednost, jer vi ste u prednosti da prije proizvedete erekciju, nego osobe sa većim polnim organom. 

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments