ukoliko budete konzumirali
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

UKOLIKO BUDETE KONZUMIRALI OVAJ OBROK SAMO 3 DANA, BIT ĆETE ZAPREPAŠTENI ŠTA ĆETE SVE IZBACITI IZ CRIJEVA…VRLO KORISNO…!!

Veliki broj ljudi ima problem sa nadutošću iako ponekad ne pretjeraju sa hranom crijeva su im jako lijena i dolazi do teške probave i pražnjenja.
Jedan od načina kako da se riješite viška kilograma i osjećaja nadutosti jeste zapravo da izbacite sve toksine iz svog organizma i riješite se napetog i bolnog trbuha.

Da biste vidjeli ostatak članka”UKOLIKO BUDETE KONZUMIRALI OVAJ OBROK SAMO 3 DANA, BIT ĆETE ZAPREPAŠTENI ŠTA ĆETE SVE IZBACITI IZ CRIJEVA…VRLO KORISNO…!!..Na veoma lagan način”kliknite na LIKE dugme ispod.

[like-gate]

Potrebno je da pripremite samostalno terapiju koja će vaše tegobe ukloniti a mnogi je zovu i vitaminska salata jer sadrži veliki broj minerala i vitamina u svom sastavu. Ukoliko budete praktikovali ovaj napitak osim što ćete riješiti problem nadutosti doći će do regulacije vaše težine i do znatnog gubitka kilograma.
Za pripremu vam je potrebno:
-svježi kupus
-svježa mrkva
-svježa repa
-svježe cijeđeni sok od limuna
-ulje.
Potrebno je da izrenadate kupus mrkvu i repu a da omjer između njih bude 3:1, a kada izrenade sve to možete posuti svježim sokom od limuna i konzumira se svako veče pred spavanje i rezultati su nevjerovatni za samo tri dana.
[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments