Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dajemo vam nekoliko savjeta kako ćete vaše biljke što brže rasti, i izgledati će mnogo ljepše i njegovanije nego ranije. Mnogi od vas imaju sobne biljke u kući ali da li ste ikada znali šta je njima baš onako potrebno kako bi one rasle i napredovale što bolje?

Vjerovatno imate prehranu koju ste kupovali i onako ju stavljati u malim količinama ali ona i nije baš onako djelovala uspješno kako ste očekivali od nje.

Sada ćemo vam mi dati nekoliko savjeta kako ćete to uraditi sa nekoliko sastojaka koje svi posjedujete i svojom domovima, a sigurno će vam ovi savjeti poslužiti!

Želite li da vaše sobne biljke cvjetaju često i bogato? Poslušajte savjete iskusnih cvjećara. Ove korisne preporuke pomoći će vam da uzgojite pravu cvijetnu baštu u svom domu.

Praktično, sve biljke vole šećer, a kaktusima je to omiljen slatkiš. Može se, prije zalivanja, zemlja u saksiji pospite jednom kafenom kašikom šećera, ili možete nahraniti biljku slatkom vodicom (jedna kafena kašika šećera na jednu čašu vode). Veoma praktično, isprobajte ove savjete!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments