Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sada ćemo vam predstaviti nekoliko veoma korisnih savjeta za čišćenje vašeg kupatila koji će vam sigurno mnogo od koristi.

Drage naše dame, sigurno ste imale mnogo problema što se tiče čišćenja kupatila, da ste ponekada znale ostati satima kako bi nešto uspjele završiti i prilikom velikog truda i rada, nikda iznova opet niste mogle dobiti rezultate kakve ste htjele da imate.

Ali sada zaboravite na sve to! Za vas smo pronašli nekoliko veoma praktičnih savjeta za održavanje čistoće i mirisa u vašem kupatilu, da ćete sve probleme i nečistoće moći vrlo lako riješiti.

Potrebno je samo da uradite sljedeće: Zaboravite na kupovinu hemijskih sredstava, nego sada sami možete napraviti prirodno sredstvo koje će neutralisati neugodan miris i bakterije bez problema.

  • Sastojci koji su vam prijeko potrebni za čišćenje kupatila su:– eterično ulje (15 kapi, a izaberite koje god vi hoćete)– soda bikarbona, količine oko 160 grama– limunov sok do 60 mL– sirće pola žlice– žlica 3% hidrogenaPomiješati ćete limunov sok i sodu bikarbonu. Napraviti ćete jednu smjesu, a u drugoj posudi pomiješajte sirće i hidrogen. Kada dobijete i tu smjesu, pomiješajte sa prethodnom smjesom ali postepeno i umjereno. Na kraju po izboru dodajte eterično ulje i napravite kuglice od smjese. Njih nekoliko koje ćete prebaciti u zatvoreno staklenku.
loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments