Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogi od vas i ne znate koje greške pravite prilikom biranja vaših partnera u vezama zato vam se sigurno i dešava da često prekidate ili ste usamljeni jer mnoge ljude gurate od sebe! Sada ćemo vam predstaviti nekoliko činjenica o svakom znaku, i ukazati vam na greške koje pravite.

OVAN – oni su po prirodi veoma ljubazni, osjećajni, ali da biste sa njima bili dobri u vezi morate biti vrlo strpljivi i imati razumijevanj za njihove potrebe.

BIK – zahtjeva mnogo pažnje, ljubavi, ali najbolje ćete ih umiriti sa nekim poklonima i pažnjom, da vide da vam je stalo do njih.

BLIZANCI – su veoma druželjubivi, ali s njima u vezi ćete biti veoma nemirni jer nećete sa njima moći biti “mirne glave”, oni su velike mutivode.

RAK – veoma su fine i povučene osobe sa kojima možete o svemu razgovarati bez straha da će vas nekome odati ili slično, a u vezama su izuzetno odani i vjerni.

LAV – oni su veoma osjećajni i pažljivi, ali su ponekada veoma sebični što se tiče iskazivanja emocija, ali jednako vole kao i vi, ali to pokazuju na neki drugi način.

DJEVICA – veoma su ozbiljne osobe sa jakim karakterom koji će vas u nekoliko navrata veoma izluditi, tako da morate imati poprilično strpljenja sa njima da biste održavali dugu vezu.

VAGA – one su veoma posebne jer su vrlo ljupke i drage osobe, ali i sa njima morate znati kako funkcionisati, jer imaju izuzetno težak karakter sa kojim se morate baš izboriti, ali u vezama su uvijek vjerne i odane svome partneru.

STRIJELAC – često razmišljaju o tome kako da usreće svoje partnere nekim sitnicama i poklonima, ali ne znaju pokazati ljubav i emocije na pravi način, što izuzetno smeta njihovom parnteru.

JARAC – veoma su hladnokrvni, često su sami, jer veoma mali broj ljudi je koji njima odgovara, vole pažnju, ljubav, i cijene sitnice.U vezi su odani i svom partneru.

VODOLIJA – često pravi probleme oko sitnica koje i nisu jako važne za vezu, jer mnogo vole svoga partnera pa im sve smeta.

RIBE – vrlo osjećajne, emotivne, ali mnogo se prisjećaju na prošlost koja im kvari sadašnju vezu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments