Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sada ćemo vam predstaviti vrlo emotivnu priču koju je ovaj dečko priredio nekoliko dana prije njihovo vjenčanja, ali i jedno izuzetno fascinantno iznenađenje za njihov dan vjenčanja.

Na dan njihovog vjenačanja bilo je mnogo treme jer vjenčanje je izuzetno bilo veliko, preko 400 zvanica kojih je bilo, samo se njih nekoliko nije pojavilo.

Ova mlada dama imala je izuzetno vrlo sposobnog, romantičnog i uspješnog muškarca pored sebe kojeg bi svaka žena poželjela imati za muža. Naravno svi mi maštamo da imamo nježnog i pažljivog muškarca pored sebe, ali rijetki znaju prirediti ovu čast svojim suprugama.

Nekada su emocije više od riječi, a upravo je tako nešto i u CJ-evim emocijama bilo. Danas nema svako tu sreću da pronađe neku romantičnu dušu, sigurno da se može zavidjeti na ljubavi CJ-a i Lexi, koji su nam pokazali šta znači prava ljubav i kako ona može biti divna.

U nastavku ćete imati priliku vidjeti nekoliko scena na kojima ćete vidjeti nekoliko dirljivih i emotivnih trenutaka sa vjenčanja…(VIDEO).

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments