Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Majka se pripremila za to da će njeno dijete izgledati drugačije za razliku od ostale djece, ali nije mogla ni slutiti kakav će biti kada se porodi. Ona se tako porodila 2014. godine, a kada su joj ga dali u ruke, ona je ostala bez teksta, nije znala šta da progovori.

Djetetu su dali ime Oli. Oni su njemu pružili bezuvjetnu ljubav, brinuli se o njemu, učinili sve da bude sretan. Mnogo su nju pogađale riječi drugih ljudi, jedan čovjek je rekao da je ružan, dok je drugi rekao nije ga trebala ni roditi takvog ružnog.

Ova beba rođena je sa poremećajem kojim je zadobila posljedice da joj je nos veći od prosječnog, pa je time zadobila teže tegobe disanja i ostalih disajnih puteva. Poslana je operaciju kako bi joj odstranili višak masnog tkiva na nosu, koji je prošao neuspješno, jer nakon kraćeg vremenskog perioda masno tkivo se povraća iznova u još većoj količini.

Što je malenoj bebi otežavalo mnoge funkcije disanja u organizmu. Da će se nakog samo 3 godine dogoditi veliko čudo da će se masno tkivo samo osušiti i poslije toga su joj to odstranili. Kada su poslali na analizu pretrage dobili su informaciju da su to zloćudne želije koje su izašle iz organizma, ali da nisu izašle na taj način beba bi preminula za samo nekoliko mjeseci.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments