Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kada je riječ o kućnim trikovima kojih mnogo ima, potrebno je da se izuzetno dobro znate snaći sa njima i korisno iskoristiti sve preparate u vašem domu.

Ova mlada majka je inače domaćica i često isprobava razne trikove sa kuhanjem i čišćenjem doma, tako da je i ovaj trik uspjela veoma dobro iskoristiti.

Ukoliko volite plesti vunene čarape, ili neke druge stvari jedino vi tada znate koliko vam vremena ode na pletenje nekih stvari, ali sada ćete saznati nekoliko trikova kako ćete to lakše odrađivati pomoću miksera i rolne toaletnog papira, a kako ćete to uraditi sada ćemo vam predstaviti u narednom video zapisu kojeg ćete moći vidjeti.

Bit će vam potreban mikser i jedna kartonska rolna od toalet papira. Nakon što ste pripremili sav potreban materijal, uzmite mikser i jednu metlicu namontirajte, a onda preko nje navucite rolnu.

Potom na jednom mjestu zasijecite rolnu makazama, tako da tu možete da udenete početak vunice. Preostalo vam je još samo da uključite mikser – i onda počinje čarolija brzog namotavanja!

I to je to! Pletenje nikad nije bilo lakše uz ovaj trik, uz to ćete se sigurno uvjeriti ako ga isprobate.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments