Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Većina vas sigurno nikada nije ni primjećivala ovaj detalj na vašoj ličnoj karti koji je izuzetno bitan, a da mnogi ne znaju njegovo značenje.

Kada je vaša lična karta u pitanju, svi od vas gledaju samo prednju stranu na kojoj se nalazi vaše ime, prezime, godina i mjesto rođenja i ostali potrebni podaci i identifikacija o vama.

A da li ste ikada okrenuli suprotnu stranu da pogledate šta se na njoj nalazi kako biste provjerili neke podatke, mnogi od vas sigurni smo da nisu.

Na ovoj fotografiji možete da vidite nekoliko brojeva, a onda se jedan broj ističe, odnosno mi smo ga sada obilježili. Pitate se kakve on ima veze sa vama… ima takvu vezu da vas možemo razlikovati od osoba koje su slične vama, zato i jest dodan taj broj.

Ukoliko se desi da vi imate isto ime i prezime kao neka druga osoba, kako bi vas mogli razlikovati, odnosno identifikovati, doda se taj broj dodatno. Isto tako, taj broj može da otkrije i vaše crte lica, da li imate sa nekim sličan, na osnovu ovog broja ćete se moći razlikovati.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments