Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dajemo vam nekoliko savjeta i trikova kako da ćete veoma povoljno izgraditi savršenu vikendicu, a da vas pri tome neće mnogo koštati, a prelijepa će biti.

Kada želite sagraditi vikendicu potrebna vam je potencijalna ideja za to, da bi vaša vikendica izgledala lijepo, moderno i atraktivno.

Kada se donese odluka da se krene u izgradnju vikendice obično se zna da sredstva postoje i kreće se u izradu sa jednim od poznatih materijala. Obično je to beton, drvo, blok i sl, ali se u zadnje vrijeme sve više grade vikendice od drvenih oblutaka.

Kada su dimenzije u pitanju ne mora ona biti baš velika, dovoljno je da bude da možete tu prenoćiti, jer ćete tu ipak samo dolaziti kada želite se odmoriti od gradske buke.

Ovdje se radi kombinacija drvenih oblutaka i betona što čini posebnu draž. Gradnjom na ovaj način se popravlja izolacija a vikendica izgleda mnogo zanimljivije. Ovakva vikendica se gradi uz pomoć porodice i prijatelja jer je jedinstvena. Imat ćete potpuno drugačiju vikendicu a zabavit ćete se prilikom izgradnje.

Pogledajte kako ona izgleda, sigurno će vam se dopasti…

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments