Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogi će pomisliti šta je ovo katoličko proročanstvo a Fatima. Ali Fatima je poznato mjesto za hodočasnike u Portugalu a poznato je po jednom posebnom proročanstvu. Augustin je sveštenik koji živi u Fatimi a kaže da mu je Papa Paul VI dao dozvolu da posjeti sestru Luciju koja je zadnja živa fatimska proročica koja je i živjela u manastiru.

Kako kaže oduševljeno ga je primila i ona mu je ispričala proročanstvo koje je sama Bogorodica izrekla kroz njene riječi. Ona je tada rekla ” Oče , Naša gospa je veoma tužna jer niko nije zainteresiran za njeno proročanstvo iz 1917 u kojem se kaže kako pravednici hodaju uskom stazom a zli hodaju širokim putem koji vodi pravo ka njihovom uništenju.

Oče mnoge će duše biti izgubljene a mnogi će narodi nestati sa lica zemlje. Čovjek koji je na velikoj funkciji će biti unijen što će prouzročiti rat. Moćna vojska će dominirati Evropom a počet će nuklearni rat. Mrak će na nas pasti i trajat će tri dana i jedna trećina koja preživi ovu tamu počet će da žive u novom razdoblju

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments