Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kada sada pogledate kako izgledaju njena vrata od dvorišta iznenaditi ćete se. Kada je zvala majstora da joj smontira vrata, ili kapiju od dvorišta nije ni mogla zamisliti da će joj vrata ovako izgledati.

Postaviti kapiju ili neka druga vrata, na malom prostoru i još je otvarati a ona zauzima dosta prostora. Vrata se nekako i postave a onda nema prostora ni za najmanju stalažu. Ali uvijek ima genijalaca i jedna od tih se uhvatio u koštac sa problemom i napravio je vrata koja se mogu postaviti bilo gdje jer imaju poseban mehanizam otvaranja. Ovakav sistem otvaranja je posebno nitan kod ulaznih vrata u kuće ili kapija za dvorišta koja su najčešće i glomazna.

Za otvaranje ovakvih vrata treba vam samo jedna ruka jer klize na najmanji dodir. Kada se vide vrata svi pomisle treba snaga ali nije tako. Od sada možete da imate bilo kakva vrata-ogradu koja daje dojam da se ulazi u vaš dom.

Kada pogledate sigurno će vam se svidjeti… Pogledajte kako ova vrata izgledaju, neobična a ipak kreativna za jedno dvorište…(VIDEO).

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments