Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Uništio joj je potpuno vjenčanje kada se pojavio u jednom veoma ružnom odijelu, i napravio takvu scenu na vjenčanju, koja je zaprepastila sve prisutne. Ali to nisu sve anegdote koje su se dogodile.

Mladoženja je saznao da ga je buduća supruga prevarila spremio je osvetu. Sve do svadbe je ćutao a kada je došlo do toga da se izgovori sudbonosno ” da” on je odlučio da pokaže svima snimak prevare. Video je kao i obično krenuo sa slikama njih dvoje a onda se odjednom vidi mlada kako ulazi u hotel sa nepoznatim muškarcem. Kako je mladoženja bogat biznismen on je angažovao privatnog detektiva jer je posumnjao da ga vara.

Kada je sve odrađeno detektiv mu je donio snimak koji jasno dokazuje da se njegova buduća supruga sastajala sa nepoznatim čovjekom u hotelu u Singapuru. Poslije prikazivanja videa gosti su bili zatečeni a mlada je pobjegla iz sale. Cijela priča je izašla u javnost a detektiv je ispričao medijima sve i kako je bio iznenađen pozivom na vjenčanje nakon dokaza. Kasnije je vidio da je riječ o osveti mladoženje.

Pogledajte kako je to sve izgledalo…(VIDEO).

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments