Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svako mjesto na vašem tijelu je poseban dio za sebe, ali možete saznati nekoliko veoma bitnih stvari o vama kada su mladeži u pitanju.

Svaki dio na kojem ga imate govori dosta stvari o vama a da vi to ni sami ne znate. U nastavku saznajte nekoliko veoma zanimljivih informacija o vama koje do sada niste poznavali.

eki kažu da su madeži na našem tijelu zapravo tajni otisci iz naših prijašnjih života, oznake prijašnjih karmičkih djela koja će sazrijeti u ovom životu, kako dobrih tako i loših.

Drugi tvrde da su madeži poruke sreće i nesreće koje odražavaju važne prekretnice u našem životu.

  • Madež na bilo kojoj strani usana je indikacija uravnoteženog i uspješnog života. Nagovještava bogatstvo, slavu i raskošan stil života. Žene s ovim madežima mogu biti izuzetno lijepe.
  • Madež na sredini čela nagoviješta kreativan, vrijedan, ali i vrlo bezbrižan duh. Ove osobe su veliki vođe i mogu biti jako uspješni poduzetnici.
  • Madež na jednom ili drugom kraju obrve označava snažnu, tvrdoglavu osobu s jako dobrim autoritetom.
  • Madeži po sredini nosa nisu baš povoljan znak. Osobe mogu imati sklonost previše trošiti, upuštati se u kockanje, koketirati i jesti proždrljivo. Znati kada treba stati i oduprijeti se iskušenju su najveći izazovi.
loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments