Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dajemo vam nekoliko ideja sa kojima ćete na veoma jednostavan i praktičan način očistititi vaše jastučnice da ćete sa njih otkloniti sve mrlje na veoma lagan način, a vjerovatno ove trikove do sada nikako niste poznavali, a sada ćemo vam mi ti predstaviti da više nećete morati vašu odjeću i stvari nositi na hemijsko čišćenje i davati veliki dio novca, sada ćete to sve moći obaviti sami pomoću samo nekoliko trikova sa kojima će vam biti sve mnogo lakše i jednostavnije.

Vjerovatno vam je svima jasno da se jastučnice i jastuci nekako najbrže isprljaju i da njih mijenjate svakih 3-4 dana, ali vjerovatno svoj jastuk niste pravi već duže vremena jer ne znate prave ideje savjete kako ćete to učiniti.

Ali da ne biste gubili vrijeme uraditi ćete ovo na veoma lakši način sami pomoću nekoliko trikova i savjeta. Da biste na veoma lagan i brz način uspjeli očistiti vaše jastučnice i jastuke potrebno je da stavite vaš jastuk u mašinu za veš i zajedno sa njim ubacite nekoliko žlica sode bikarbone i 350 ml bijelog sirćeta i kada ga operete sve mrlje će sa vašeg jastuka potpuno nestati.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments