Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Posjedovala je jednu veliku plastičnu kutiju od koje je uspjela napraviti vrlo zanimljivu i praktičnu stvar koja bi koristila mnogima. Naime tu veliku plastičnu kutiju zakopala je u zemlju u svome dvorištu i napravila je nevjerovatan trik za svačiji dom koji će vam se sigurno izuzetno dopasti.

Napravite svoj maleni ribnjak u dvorištu koji će izgledati perfektno i vrlo zanimljivo, a to možete uraditi na veoma jednostavan način tako što ćete uraditi sljedeće!

Ukoliko nemate konkretnih ideja i kako to uraditi, pogledajte naših nekoliko savjeta koji će vam sigurni smo koristiti i podstaći vas na ideje kako biste to vi napravili, sigurno će vam se dopasti ovaj repertoar koji smo pripremili za vas.

Napravite mini ribnjak, on vam može osigurati lijepu atmosferu, a susjedi će vam biti zavidni. Ako se pitate kako napraviti, to nije toliko teško. Trebate iskopati jednu rupu, ubaciti unutra plastičnu kutiju, ali mora viriti vrh. Zatim pokopčajte okolo, naspite vode i ubacite šljunak. Dobiti ćete sjajni mini ribnjak.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments