Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Savjeti koji će vam pomoći da prostorije u sobu podijelite na praktičan način, posebno korisno ako imate manjak prostora u vašem domu !

Imate manjak prostora u vašim domovima? Riješite to na veoma lagan način uz pomoć naših nekoliko savjeta. Sada ćemo vam predstaviti stan od 36 kvadrata koji smo podijelili na manjih 5 prostorija, ali u njima smo uspjeli smjestiti sve stvari i namještaj koje smo imali, i stan nam je vrlo praktičniji nego ranije.

Kada smo tek kupili stan imali smo 3 veće prostorije, u kojima nikako nismo mogli uskladiti da sav namještaj i stvari rasporedimo jer bi u 3 sobe izgledalo previše nabacano i ne bi izgledalo uopšte lijepo i glamurozno kao što smo planirali.

Kada smo kupovali namještaj gledi smo da uskladimo većinu stvari i da kupujemo dosta stvari koje su aktuelne i koje će nam trajati duži niz godina, kako ne bismo morali kroz koju godinu baš sav namještaj mijenjati jer bi nas to mnogo koštalo.

 

A kada smo prostorije rasporedili na sljedeći način naprosto nam je sve ispalo onako kako smo željeli i veoma je komotno i praktično živjeti sada, nego ranije.

A sada ćemo vam predstaviti nekoliko fotografija da pogledate kako to sve izgleda, nadamo se da će ove ideje i vama poslužiti!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments