Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Predstavljamo vam nekoliko vrlo korisnih trikova i savjeta koji će vam biti od koristi prilikom čišćenja vašeg doma, a nadamo se da će vam ovi trikovi poslužiti i da ćete sa njima riješiti mnoge nedoumice i male probleme prilikom čišćenja i uređenja doma.

U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko savjeta i ideja koje će vam sigurno biti od koristi prilikom čišćenja doma a sa njim ćete lakše riješavati neke probleme.

Naprijer sada ćemo vam dati nekoliko savjeta koji će vam veoma koristiti prilikom čišćenja mikrovalne pećnice da ćete uzeti spužvu i na nju natopiti nekoliko kapi limunovog soka te ćete uključiti mikrovalnu i namjestiti na jednu minutu, i kada se isključi sama uzeti ćete jednu pamučnu krpu i sve će masnoće iz nje nestati, dakle potrebno je samo da ju obrišete temeljito i sve će nečistoće nestati.

Kada vam se zaprljaju dušeci ili tepisi potrebno je da na njih pospete nekoliko žlica sode bikarbone i dobro utrljati, zatim usisati usisivačem i sve će mrlje nestati vrlo brzo, i otkloniti će sve vaše neugodno mirise.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments