Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Pretežno kupatilo u bilo kojem domu zauzima jako mali prostor i na taj način domaćice imaju brigu kako taj prostor efektivno i na pravi način iskoristiti.

Najbitnije je u malom prostoru imati dobru organizaciju a takođe je potrebno sitnice na pravi način znati rasporediti. Da biste iskoristili pametno svaki kutak vašeg kupatilo potrebno je da napravite policu iznad wc šolje kako bi na nju mogli poredati sve što vam je potrebno.

Da bismo imali gdje stavljati peškice najbolje ja na već postojuću policu jednostavno samo okačiti kukice i eto imamo riješenje i za peškire.

Ako ste tek na početku izgranje kupaonice pobrinite se da vaša kabina ima negdje udubljenje kako bi mogli jednostavno staviti šampone ili neka sredstva za čišćenje.

Kupaonica treba da izgleda uvijek uredna i svježe pa tako je najbolje u nju ubaciti neke jako vesele boje. Kupaonica je jedan veoma bitan dio doma u kojem boravimo i jednostavno je potrebno da što više stvari stane u nju kako se ne bi zauzimao dodatni prostor u ostalim sobama i tako uštedili koji kvadrat.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments