Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznata zvijezda Tamara Đurić nalazi se upravo na početku svoje karijere i snimila je svoj singl i to kao duet a javnost to nije baš na najbolji način prihvatila jer su svi jako nezadovoljni njenim pjevačkim umijećem.

Mnogi su komentarisali da odlično izgleda i da treba da se bavi nečim drugim i kako nema pojma da pjeva. Tamara je svoju popularnost upravo stekla kao zvijezda rijalitija.

Ipak pojedini dijele drugo mišljenje jer je direktor jednog poznatog kluba predložio da za jednu noć nastupi u njeogovom lokalu i pritom joj ponudio veću sumu novca i to da izvede svoj novi hit Panorama.

On tvrdi da ona zna da pjeva a Tamara je to opravdala naravno svojim izgledom i spektrakularnom scenografijom i zaradila fantastičan honorar od 2.000 evra i to samo za 5 minuta svog pjavanja.

Poznato je da današnje pjevačice imaju sve manje talenta za pjevanje a velika pažnja se upravo posvjećuje samo fizičkom izgledu i skupim postovima a glas je uvijek na drugom mjestu što naravno odgovara muškom dijelu populacije jer mlade pjevačice pjevaju skoro pa gole na svojim nastupima.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments