Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ovaj događaj je zadesio ogroman broj gostiju jer ih je mladaa skroz prevarila i odnijela sav njihov novac . Mladoženja iz Engleske i njegovih 29 drugova koji su došli na svadbu bili su mnogo neprijatno iznenađeni onog trenutka kada su saznali da je mlada otišla sa 14 hiljada eura kojih su onii predvidili za svadbeno slavlje i tek tako ih ostavila na aerodromu da se sami snalaze.

Chris Mahone (27) je planirao da se vjenča sa 29-godišnjom Rachel Doran. Prije toga se sastao sa društvom na aerodromu prije leta za Ibizu, jer se tu u jednom hotelu trebalo biti četvorodnevno veselje.

Ali vrlo brzo se saznalo da mlada, koja je na sebe uzela brigu oko ccijele organizacije, nije bukiraala karte za avion, niti prenoćište za zvanice na Ibizi, iako su joj već dali novac.

Dali su joj nadimak “odbjegla mlada ” koja je to uradila iz želje za osvetom . Dakle ona je pogrešno smatrala da ju je Chris varao. U toj osveti otišla je stvarno predaleko da je zvanicama izštampaa lažne avionske karte sa logom lokalne turističke kompanije .
Stvarno je to sve odlično isplanirala .Novinari The Suna su onda predložili Chrisu i njegovoj ekipi da im makar plate novi put na Ibizu gdje je trebalo da odu sa novcem koji su dali , ali koji je ukraden . Da li je nesuđeni mladoženja to prihvatio , za sada to ne znamo .

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments