Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nathan je čovjek koji je doživio nesreću i pao u komu. Kaže prvi put se probudio u prostoru i vremenu  gdje nema nikoga i ničega. Odjednom se pojavio Bog koji je dao  sve odgovore na njegova pitanja o životu . Tada je shvatio da više nije na ovom svijetu i da je negdje gdje će doći  samo kada umre .

On je krenuo da zapitkuje na sva nerazjašnjena pitanja od njegovog djetinstva pa do sada . Tvrdi  da je “razgovor” sa Bogom bio veoma zanimljiv. Zanimalo ga je ko mu je ukrao bicikl , koliko je valova surfovao, koliko je djevojaka imao . Međutim  sva ta smiješna retrospekcija se zaustavila onog trenutka kada se ispred njega pojavio lik djevojke Paige .

Kada je upitao Boga koja je djevojka stvorena za njega pokazao mu je Pagy njegovu bivšu djevojku . Onda je on rekao  da je mislio na povijest čovječanstva , koja  bi to djevojka bila a Bog mu je opet pokazao nju. Onda ga je zanimalo šta ona radi i da li se udala . Kada mu je pokazao sliku nje i njenog djeteta odustao je dalje da se raspituje.

Onda ga je upitao kada je bio najsretniji a Bog mu je dao odgovor koji ga je toliko potresao. Pogledajte ovaj višestruko nagrađivan film  u kojem su se mnogi našli . Neki su pustili i suze jer su se u potpunosti poistovjetili sa ovim čovjekom .

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments