Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kao i do sada uvijek pripremimo neku zanimljivost pa tako i ovaj put. Pripremili smo vam zagonetku. Treba da otkrijete koje dijete je razbilo vazu a mi ćemo vam reći nešto o vama i vašem karakteru.

Dijete A- govori o vama kao emotivnoj osobi, koja zapravo n ikad ne bi uradila nešto takvo ali Bože dragi razne stvari se dešavaju nije toliko ni do vas.

Ne volite da svađate nježni ste i ljubazni. Volite pomagati i ljudima i životinjama ali puno stvari uzimate k srcu što ne bi trebalo da ima ikakve veze s vama.

Dijete B- otresiti ste i mrzovoljni. Mislite da svako treba da trpi vašu drskost i bezobrazluk, malo se se zeznuli, jer stvari ne stoje tako. Nekada u životu će vam neko vratiti istom mjerom, jer vas neće svako trpiti.

Dijete C-vi uviejk gledate vlastiti interes. U poslu je bitno što više napredovati i sebe istaći niste neki tip za timski rad zbog toga vas izbjegavaju.

Dijete D- ukoliko ste rekl da je ova mala djevojčica vi stte neko prepun samopouzdanja nastojitee da budete podrška i pomoć drugima u svakom trenutku.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments