Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kamen 1.

Ovaj kamen se naziva Opal (mjesečev kamen). Ako ste vi jedna od osoba koja je izabrala ovaj kamen onda ste vjerovatno jako umorni. Vama je trenutno najprotrebniji odmor, zato je najbolje da na nekoliko dana otputujete na neki odmor, najbolje je neko mirno mjestu, gdje nema puno buke, gdje možete provoditi svoje vrijeme u miru i tišini.

Kamen 2.

Naziv ovog kamena je “malahit”, i ako ste odabrali ovaj kamen to znači da život za vas sprema velike promjene. To znači da ćete u skorije vrijeme imati dosta iznenađenja u životu.

Kamen 3.

Ime ovog kamena je “Sunčev kamen”, i ako je ovaj kamen vaš izbor onda ste vi veliki optimista i vi ne treba da se plašite za vašu budućnost. VI većinu svog vremena provodite družeći se, napolju, na svježem zraku. Jako ste veseli i uvijek imate mnogo snage i energije!

Kamen 4.

Ovaj kamen se zove “opsidijan” ovaj kamen vam govori da bi vi trebali da preokrenete svoj život, da vaše trenutne navike nisu jako dobre za vas. Treba se ostavite starih navika, potrudite se i rezultati će biti odlični.

Kamen 5.

Ime ovog kamena je “holvit”, ako ste izabrali ovaj kamen to znači da ste vi jako razumna osoba i da vi volite da slušate druge ljude. Vi ste jako osjetljiva osoba.

Kamen 6.

Ime šestog kamena je “Jaspis Dalmatinac” i ako je ovo vaš kamen to znači da ste vi jako vesela osoba, da je optimizam jedna od vaših najvećih vrlina. U skorije vrijeme bi trebalo da isprobate neke nove avanture, jer ste vi osuđeni na uspjeh i kroz vaš život će vas pratiti sreća.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments