Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

24 godine mu trebale da pronađe otetog sina: Svi su zaplakali kad su vidjeli njegovu reakciju kad ga je prvi put ugledao! – Alternativa

Ovaj otac je dokazao koliko je bitno da budemo uporni, i da samo kao takvi možemo da ostvarimo sve svoje želje i ciljeve. Njegovo ime je Guo Gantang , dolazi iz Kine i njemu je trebalo pune 24 godine kako bi našao sina koji mu je bio otet.

Dva desetljeća je čekao da vidi rođenog sina, a morao je i da pređe preko 500 hiljada kilometara. Međutim, dokazao je koliko mu je njegova upornost donijela i da je napokon vidio svog sina.

Kada je dječak imao dvije godine, trgovci djecom su ga ukrali iz porodične kuće. Naime, ta žena ga je vidjela kako se igra u dvorištu, brzo mu prišla i zgrabila, te počela trčati do autobuske stanice koja se nalazila u blizini, a tu ju je čekao i njen partner u otmici koji se zvao Hu.

Policija je odmah reagovala, ali nisu uspjeli da pronađu dječaka. Koristili su DNK kako bi identifikovali o kome se radi, sada kada je on pronađen. Svi oni koji su sudjelovali u otmici su otkriveni i zatvoreni do kraja života. Ali, to njima neće pomoći da nadoknade izgubljene godine.

Reakcija oca i sina kada su se prvi put sreli izazvala je lavinu reakcija i komentara. Pogledajte i sami kako je to izgledalo, pa nam napišite u komentar svoje mišljenje.