Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

24- godišnjak oženio ženu od 61. godinu: Svi su povraćali kada su čuli kako im je izgledala prva bračna noć! – Alternativa

Mnoštvo negativnih komentara pojavilo se ispod ove priče, jer su ljudi zgroženi kada vide da mladić oženi staricu. Bračni par je postao popularan za veoma kratko vrijeme, a razlika među njima je čak 37 godina. Kada biste ih megdje sreli rekli biste da su to unuk i baka.

Ime mu je Koran i tek je mladić od 24 godine a njegova “mlada” Cheryl ima 61 godinu. Zanimljivo je da Cheryl koja živi u SAD-u ima čak 17 unučadi, a Koran ipak to ne vidi kao prepreku jer je ludo zaljubljen u nju.

Iako se mnogi pitaju kako izgleda ta veza, Koran kaže da ni tu nema nikakvih prepreka, čak je i njihova prva bračna noć trajala dvije noći. Kada bi se umorili samo bi napravili pauzu da jednu pa opet nastavili.

Koran i Cheryl su se upoznali u restoranu u kojem je Koran radio a sin od Cheryl je bio vlasnik tog restorana. Njih dvoje su naišli na mnoge osude i kritike ali ipak ustrajuu svojoj uvrnutoj vezi.

U zadnje vrijeme sve više ima ovakvih slučajeva, i mladići se odlučuju na veze sa starijim ženama. Postavlja se pitanje zašto je to tako!?