Kazumu Skvirts željela je oduvijek da ima savršeno tijelo, ali bila je svjesna da sa vježbanjem i dijetom neće uspjeti u tome. Mislila je kako svoj san može ostvariti samo na jedan način, a to je da ide na liposukiciju. Za podizanje zadnjice i povećanje grudi do sada j iskeširala 36 000 dolara.

Već je prošlo mjesec dana od operacije stražnjice, ali ona još uvijek ne može lijepo da sjedne. Kako i sama otkriva ne smije još sjesti , a kada obavlja veliku i malu nuždu mora da stoji. Ništa od toga joj nije teško palo, samo da bi mogla ostvariti svoj san.

”Ako moram negdje da sjednem , onda sa sobom ponesem BBL jastuk , odnosno Braslian Butt Lift jastuk, koji je napravljen od pjenastog materijala i posebno oblikovan za stražnjice nakon operacija. Ukoliko budem vršila pritisan na stražnjicu ili na kukove, može da dođe do uništavanja masnoće koja je presađena.”- rekla je ona.

”Ova operacija je nešto najljepše što sam mogla da uradim za sebe i svoje tijelo. Boli, ali nikada nisam zažalila zbog operacije. Preko OnlyFansa zarađujem mnogo novca, pa sam u mogućnosti da sredim svoje tijelo, a samim tim će me i više ljudi početi pratiti. Do sada sam mjesečno zarađivala po 25 000 dolara, imam 66 hiljada pratilaca, ali to mi nije dovoljno.”

Otkrila je kako je uvijek bila mršava , a svi su se divili njenoj ljepoti. Shvatila je kako je to odlična prilika da iskoristi svoje tijelo, zaradi mnogo novca i uradi nešto dobro za sebe.