Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

28 000 dolara iskeširala za PODIZANJE ZADNJICE: Veliku i malu nuždu mora obavljati STOJEĆI, a ne može ni sjesti! ”Ne žalim se, sad odlično zarađujem!” – Alternativa

Kazumi Skvirts jedna je od onih djevojaka koje mnogo novca i vremena ulažu kako bi izgledale savršeno i imale isto takvo tijelo. Obzirom da nije uspjela na tradicionalan način da postigne svoj cilj, odnosno da to radi treningom i određenom ishranom, ona je odlučila da uradi liposukciju, podizanje zadnjice, ali i da poveća grudi. Sve ovo je morala da plati 36 000 dolara.

Iako je od operacije prošlo nešto više od mjesec dana, Kamuzi se još uvijek nije oporavila i ne može da sjedi. Nije ni zamišljali da bi ovo moglo ovako da izgleda, ali nekoliko puta je istakla da joj nije teško podnositi ni jake bolove, samo da bi ostvarila svoj cilj.

”Od kako sam imala operaciju nisam niti jednom sjela na zadnjicu. Čak moram veliku i malu nuždu obavljati stojećki. Ali ukoliko se desi da moram sjesti, onda obavezno sa sobom imam BBL jastuk, to je zapravo poseban jastuk namijenjen za stražnjice koji je napravljen od pjenastog materijala. Ako se desi da se izvrši pritisak na stržnjicu, onda će doći i do uništavanja masnoće na određenim dijelovima, pa zato želim da izdržim najmanje godinu dana da ne sjedim.

Operacije koje sam napravila je nešto najljepše što sam mogla da uradim u životu, i nikada nisam požalila zbog toga. Od kako sam sredila svoje tijelo, zarađujem mnogo više preko OnlyFansa. Sada me prati preko 66 hiljada ljudi, prije mi je mjesečna zarada bila 25 000 , onda 200 000 , a zadnji mjesec sam zaradila čak 1,5 miliona dolara. Zvuči nestvarno, zar ne?”- ispričala je ona.

Prije je bila jako nesigurna, jer je imala višak kilograma, ali sada je prezadovoljna svojim tijelom.