Vjerovatno su mnogi od vas u posljednje vrijeme imali priliku da čitaju o raznim ljubavnim parovima koji se razlikuju od ostalih. Često imamo priliku da vidimo kako su muškarci ušli u ljubavne veze sa ženama koje su mnogo starije od njih, a većina ljudi vjeruje da je glavni razlog za to interes.

Danas smo za vas pripremili jednu interesantnu priču, koja će vam privući pažnju, jer do sada niste mogli o njima da čitate. Mladi mladić iz Egipta otkrio je kako je pronašao svoju ljubav u Velikoj Britaniji, te da s njom želi provesti ostatak života.

Njih dvoje su se upoznali preko društvene mreže Facebook. Prvo su počeli da se dopisuju i to je bilo neobavezno dopisivanje. Međutim Iris koja ima 80. godina toliko se zaljubila u mladog egipćanina da je samo sjela na avion i uputila se prema njemu da se upoznaju. Čim su se sreli, kažu desila se ljubav na prvi pogled. Isti dan vodili su ljubav nekoliko puta.

Shvatili su da su jedno za drugo i da ne smiju propustiti ovu šansu koja im se ukazala. On je iskoristio priliku dok je ona u Egiptu i svoju novu djevojku predstavio roditeljima, a posbno je njome bila oduševljena njegova majka.

Mnogi su bili ubijeđeni kako je mladić ušao u vezi s njom zbog novca, ali ona zapravo ima minimalnu penziju. Sada žive u Velikoj Britaniji i svaki dan uživaju u svojoj ljubavi, jer su i sami svjesni njene starosti.