Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

500 eura plaća privatnu ŠMINKERICU: Zoranu Mihajlović dva puta dnevno šminkaju! – Alternativa

Potpresjednica Vlade i ministrica udarstva i energetike, Zorana Mihajlović privukla je veliku pažnju na sebe i dospjela u žižu javnosti kada se počelo govoriti o njenoj šminci. Naime, ona svaki dan se pojavljuje besprijekorno našminkana, a tajna njene ljepote krije se u profesionalnom šminkanju.

Po pisanju srpskih medija, potpresjednica se u toku dana mora dva puta šminkati, te mnogo vremena ulaže u svoj izgled kako bi izgledala što ljepše i savršenije. Jedan izvor jako blizak njoj nam je otkrio kako je uvijek lijepo našminkana, jer ne bi mogla doći na posao bez šminke i da neuredno izgleda. Čak ima i profesionalnog šminkera koji svakodnevno radi s njom, ali i stilistkinju.

U glavnom gradu Srbije, potrebno je platiti od 2 000 do 3 500 dinara kako bi imali profesionalnu šminku, jer je jako bitno sa kakvom kvalitetom šminke se radi, da li se šminka u salonu ili se dolazi na kućnu adresu. Prostom računicom utvrđeno je kako Mijalović mora platiti oko 500-600 eura svaki mjesec svom šminkeru koji je zadužen za njen izgled.

Bora Miljanović rekao je kako nije samo ženama bitan fizički izgled, nego isto tako i muškarcima, te ne bih ih razdvajao, nego nagvijestio da svi mnogo novca troše na to. Dodao je kako svako ima ličnu procjenu da li može to sam da uradi ili mu je potrebna profesionalna ruka, ali svakako da se mora pozabaviti o svom izgledu.

Kada vas široke narodne mase vide lijepe i dotjerane, onda vam se lakše otvaraju, jer samim tim izgledate i jako pristojno.

Mislite li da je uredu da se ovoliko plaća za šminku?! Svoje mišljenje pišite nam u komentare!