Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

61-godišnja baka ima dečka od 24 godine! ”Nisam sa njom zbog novca, nego što je divlja u krevetu!” – Alternativa

Cheryl McGregor koja je proslavila svoj 61. rođendan, u vezi je sa dečkom od 24 godine. Ona živi u Georgiji i ima sedmero djece, te sedamnaest unučadi. Kada su se upoznali u jednom restoranu brze prehrane, gdje je Kuran radio, on je tada imao samo sedamnaest godina.

Tada je Cheryl došla da posjeti svog sina koji je radio kao upravitelj restorana. Oni su nam sada otkrili kako u to vrijeme među njima nije bilo nikakvih varnica , niti su mogli zamisliti da će kasnije biti zajedno. Ubrzo je Kuran dao otkaz na tom poslu i svaki kontakt su izgubili. Onda su se sasvim slučajno sreli kada je ona radila kao blagajnica u jednoj trgovini.

”Iako je uvijek bio osmijeh na njenom licu, taj dan je izgledala jako tužno. Kada sam je upitao zašto je takva i je li je nešto muči, ona je samo počela plakati. Na svom profilu na TikToku objavila je video na kojem je plesala, zbog čega je ispod imala mnogo negativnih komentara. Tješio sam je cijeli dan i onda smo se dogovorili da zajedno snimino video gdje plešemo i taj video je imao 1 300 000 lajkova.

Kako je vrijeme prolazilo mi smo se sve više zbližavali i na kraju zaljubili. Imamo neku duhovnu povezanost i posebnu vibraciju koja je učinila svoje. ”- ispričao je Kuran.

Ona je istakla kako je njen partner najemotivnija osoba koju je srela u životu, i da se sada osjeća presretno. Stalno joj pokazuje koliko mu je stalo do nje i hemija između njih je u stalnom porastu. Obzirom da između njih postoji nešto posebno, vjeruju da se nikada neće razdvojiti i da će biti zajedno do kraja života.