Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

7 dana poslije smrti supruge u telefonu pronašao slike koje NIJE OBRISALA: Život mu se u trenu raspao! – Alternativa

John Poirot upoznao je Michelle Marie u srednjoj školi. Tijekom praznika on ju je promatrao i brzo su se zaljubili.

Nakon nekoliko godina zajedničkog života odlučili su se vjenčati. NBC Chicago je napisao da je njihov prvi pomak bilo građansko vjenčanje u ljeto, nakon čega su se odlučili vjenčati u crkvi do kraja jeseni.

Međutim, u ljeto se Michele razboljela. Nakon pregleda kod doktora ustanovilo se ono najgore, a čak je i uznapredovalo. Bio je u završnom stadiju.

John i Michelle bili su očajni. Nisu imali vremena za djecu, a ona je umirala. Bilo je to nekoliko dana prije planiranog crkvenog vjenčanja.

Sedam dana nakon sprovoda svoje voljene Michelle Marie, pronašao je dvije slike na njezinu telefonu i srušio se na zemlju. Pokojnikova supruga nosila je vjenčanicu koju je pripremila za crkveno vjenčanje.

“Za gradska vjenčanja se oblačimo ‘normalno’, a za crkvena se dotjeramo. Kad sam ugledao njezinu sliku, počeo sam plakati. Ove dvije fotografije ostat će sa mnom zauvijek i čuvat ću ih”, napisao je John na Facebooku.

Njezina je priča obišla cijeli svijet. Sve se dogodilo 2017. godine, mjesec dana prije nego što je John postao otac prekrasne djevojčice nakon što se oženio drugom ženom tijekom pandemije.