Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

90- tih godina bila najpoželjnija pjevačica: Iz uskih haljina i visokih potpetica, prešla u čizme i sada čisti štale! – Alternativa

Na samom početku svoje karijere, izdovjila se od ostalih koleginica i pokazala da ima talenat za muziku. Međutim, nije bila dovoljno ambiciozna i željna uspjeha, da se probije na vrh muzičke ljestvice. Ubrzo je shvatila da želi nečim drugim da se bavi i tako polako počela zanemaivati pjevanje.

Hrvatska pjevačica Ivana Banfić počela je da se bavi pjevanjem početkom devedesetih godina prošlog vijeka. Bila je jedna od popularnijih na hrvatskoj javnoj sceni, i počela polako da osvaja srca publike iz ostalih zemalja Balkana.

Da to nije ono čime želi da se bavi, dokazala je kada je ostavila mikrofon i preselila se na selo. Željela je da se posveti poljoprivredi i stočarstvu, jer prema njenim riječimo tu su čari lijepog života. Da bi dokazala koliko uživa u svemu tome, jednom prilikom je otišla u Nigeriju i tamo provela neko vrijeme, živeći sa jednim plemenom.

U selu koje se nalazi u blizini Čakovca, kupila je kuću koja ima i veliku obradivu površinu, kako bi mogla da uzgaja sve što joj padne na pamet. Istakla je jednom prilikom, da joj je ovo odličan način da se skloni od grada i gradske buke, a samim tim i da nije na očima novinara, koji s u stanju da svašta pišu.

Sjećate li se vi ove pjevačice!? Smatrate li da je pogriješila što je ostavila muziku i počela se baviti poljoprivredom!?