Biljana i Aleksandar Aca Ilić u braku su preko tri decenije, a ona je odlučila tek sada da otkrije neke zanimljive stvari iz njihovog života, ali i da otkrije neke tajne iz braka. Mnogo toga javnost nije znala i mislila je da ovaj bračni par drugačije funkcioniše.

Pjevačica nam je otkrila kako baš kao i svi ostali, i oni su u oređenim trenucima imali problema u svom braku i nije im sve bilo med i mlijeko. Ali, čak i u najtežim trenucima nisu razmišljali da se razdvoje, nego su željeli što lakše da prebrode svoje probleme.

Oni su oko 35 godina zajedno, a po njenim riječima najbitnija stvar za dobro funkcionisanje braka jeste dobro poznavanje bračnih partnera. Tokom svih ovih godina, imali su mnogobrojne svađe, nekad ju je Aca znao toliko iznerviratid a ga je Biljana tjerala iz kuće.

Naravno nije to bilo u bukvalnom smislu, nego bi mu govorila da ide negdje sa društvom, samo da bi ona ostala malo sama i razmislila o svemu. I on je navikao s njom, pa zna kako da reaguje u oređenemo trenutku. Navodno bi otišao sa društvom, a kada se vrati htio bi lijepo da propričaju i riješe problem koji imaju.

Dodala je i kako ne bi mogla zamisliti svoj život bez njega i da bi svima poželjela da ovako žive, baš kao što su njih dvoje.