Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Aca Lukas otkrio da je saznao za najveću sramotu Aleksandre Prijović i to od pokojnog Šabana! Šaulić bio dobar prijatelj porodici Živojinović, a ovo mu uradili.. – Alternativa

Aca Lukas prije nekoliko dana izdao je svoju autobiografsku knjigu koja nosi naziv ”Ovo sam ja”, te je ona za kratak vremenski period privukla pažnju mnogih ljudi. Svakim danom se iz ove knjige izdvajaju zanimljivi dijelovi, koji privlače pažnju, ali i ljudi ih masovno komentarišu.

Ujedno je otkrio i neke zanimljive stvari o Arkanu, koje nismo do sada imali priliku da saznamo, a obzirom da je interesantno mnogi su se pitali kako do sada nisu to znali.

Pisao je i o raznim aferama koje su mu se pripisivale, a dotakao se i priče o Ani Sević, odnosno bivšoj ženi njegovog kolege Darka Lazića. Ispričao je i neke detalje koje je znao o ljubavnoj romanski Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Dodao je kako je za ovo saznao od pokojnog Šabana Šaulića, koji je morao s nekim podijeliti ovu informaciju, obzirom da ga je bilo jako sramota.

Naime, ovaj bračni par želio je da se vjenča u četvrtak, kako bi Aleksandra mogla raditi petak i subotu, obzirom da nastpi tim danima donose i najviše novca. Šaban je rekao Lukasu kako je njega sramota zbog njihovog postupka, ali da nije mogao ništa.

Šta vi mislite o ovoj njegovoj izjavi? Smatrate li da je uredu što je otkrio sada o njihovom vjenčanju takve detalje?