Aca Lukas prije nekoliko dana je objavio svoju autobiografsku knjigu, pod nazivom ”Ovo sam ja”, koja je za kratko vrijeme postala jako popularna i već je prodata u velikom broju. Svakim danom izlaze po neki novi detalji iz njegove knjige, koji zaintrigiraju javnost.

Knjiga je zaista privukla veliku pažnju svih ljudi, bez obzira da li su njegovi fanovi ili ne. Ali, moramo priznati da je dosta pažnje privukla njegova priča o Arkanu, za koju se do sada nije znalo.

Aca je tokom pisanja dotakao se i priče o ženama koje su prošle kroz njegov život. Čak je progovorio i o Ani Sević, bivšom ženom njegovog kolege i pjevača Darka Lazića, a koja je izazvala velike spekulacije.

Čak je progovorio o nekim detaljima ljubavne romanse Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa Živojinovića, rekavši kako mu je pokojni Šaban Šaulić otkrio neke sramotne postupke ovog mladog bračnog para. Prema njegovim riječima, oni su dan svadbe izabrali četvrtak, jer su željni novca, pa bi onda Aleksandra mogla da ispoštuje nastupe koje je imala ugovorene preko vikenda.

Navodno mu je to rekao Šaban, jer je i sam bio zgrožen njihovim postupkom i nije mogao vjerovati da su u stanju ovako nešto da urade.