Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ako vam na brisačima bude zakačeno 50 eura NIPOŠTO ne dirajte! Odmah bježite i spasite svoj život! – Alternativa

Vrijeme je da vam okrijemo jednu zanimljivu i neobičnu priču, koja će vam sigurno privući pažnju. Niste imali priliku da za ovo saznate prije, ali biti će vam od velike koristi i kasnije ćete nam biti zahvalni što ste ovo saznali.

Svugdje u svijetu, pa tako i na našim prostorima ima mnogo lopova, koji će pokušati na razne načine da dođu do onoga što im treba, a naročito ako je u pitanju nešto vrijedno. Uglavnom to oni rade iz vlastite koristi, ali često se dešava da su oni kao veoma mladi počeli da kradu i jednostavno ne mogu toga da se oslobode, pa čak iako u životu imaju sve.

U današnje vrijeme često možemo da čujemo kako je nekom ukraden automobil. Zapitali bi se kako neko uspije da ukrade auto, a da druga osoba to ne primjeti. Ali , zapravo lopovi znaju sve trikove, pa tako da njima uopšte nije teško da ukradu bilo kakav automobil.

Automobilska industrija pokušava na sve načine da zaštite nove automobile, pa prilikom proizvodnje stavljaju razne zaštite. Međutim, lopovima idalje uspjeva da ih ukradu. Najčešći trik koji urade jeste da na brisače automobila stavre po pedeset eura i kada osoba sjedne u auto , vidi novac na brisaču i onda izađu da ga uzmu, a za to vrijeme lopov uleti u auto i ukrade ga.

Budite jako oprezni, ukoliko primjetite novac na autu, nemojte ga uzimati, jer veoma lako možete da ostanete bez svog ljubimca.