Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

AUU! Poslije 14 godina braka RAZVODE SE Jelena Karleuša i Duško Tošić! Evo kako će dalje.. – Alternativa

Prije nekoliko dana pjevačica Jelena Karleuša oglasilas e na svom Instagram profilu, te otkrila kako je došlo do razvoda braka između njen njenog supruga Duška Tošića, sa kojim je provela u braku 14 godina. Ona je tom prilikom dodala, kako Duško već neko vrijeme ne vidi se kao dio njihove obitelji, te da će sporazumno doći do razvoda braka.

Ova vijest šokirala je sve, obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Iako se već neko vrijeme spekulisalo o njihovom odnosu, naročito nakon skandala koji se desio za Božić, odnosno kada je Jelena prijavila svog supruga za nasilje.

Jelena je otkrila na Instagramu kako dolazi do sporazumnog rzavoda braka poslije 14 godina, jer nažalost Tošić se više ne vidi pored njene prodice. Sve pravne stvari biti će riješene u narednom periodu. Nije željela da moli medije da ne pišu ništa o ovoj situaciji, jer je jako stresno i za nju i za djecu, a ujedno zna da od medija može svašta da očekuje.

Dodala je kako ide život dalje, da je do sada svašta preživjela, pa će tako i ovo. Starateljstvo je pripalo Jeleni, te je jasno dodala da ukoliko bude bilo ko pisao netačne navode o njoj ili njenoj porodici, da će ih tužiti.

Nadamo se da će Jelena što lakše prevazići ovu situaciju u kojoj se našla, jer je jaka žena koja je tokom cijele svoje karijere borila se sa mnogim hejterima.

Šta vi mislite o ovome!?