Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

AUU! UDAJE SE GOCA! Pio je sa Šabanom, dolazio im u kuću, a poslije 3 godine ZAPROSIO UDOVICU! Svi u šoku! – Alternativa

Danas ćemo malo pažnje da posvetimo Goci Šaulić, koja u posljednjih nekoliko godina nije tako često vidljiva na javnoj sceni. U medijima se provlačilo njeno ime prije otprilike mjesec dana, kada je u Njemačkoj napravljeno suđenje vozaču koji je usmrtio njenog supruga, ali i klavijaturisti koji je taj dan bio sa pokojnim Šabanom.

Ona već neko vrijeme nije u crnini, iako se mislilo da će je nositi mnog duže. Govorilo se kako su za to zasluženi njen sin Mihajlo i kćerke Sanela i Ilda. Djeca su svakodnevno dolazila kod nje kući i pokušavali je izvesti na razna događanja, samo kako ne bi ostajala sama.

Na početku Goca nije željela s njima da izlazi, nego bi uvijek radije ostajala kod kuće i tugovala, ali kako je vrijeme prolazilo, ona je počela ponovo živjeti i sada se nije za to pokajala. Izgleda mnogo bolje, nego što je prije, a po beogradskim skupovima govori se kako je sada počela izlaziti sa jednim inspektorom, koje je ujedno i godinama bio porodični prijatelj.

Često im je dolazio kući, sa Šabanom bio dobar prijatelj, a kako sada zaključuju mnogi, on je godinama bio zaljubljen u Gocu, a sada je to samo iskoristio i približio joj se. Jedan izvor blizak ovoj porodici rekao je kako se Goca intenzivno druži sa inspektorom. Kada su počeli druženje s njim, Goca i Šabana bi rado izlazili na večere, cijenili su ga mnogo kao prijatelja, ali nikad niko nije posumnjao u njega.

Ali, društvo oko njih znalo je koliko je inspektor slab na Gocu. Obzirom na cijelu njenu situaciju, on se sad mnogo trudi oko nje, uporan je da je osvoji, a nikad se ne zna možda jednog dana je i zaprosi.