Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Avi u čudu: Ana Bekuta se sva polomila, pala na sred bine! (VIDEO) – Alternativa

Ana Bekuta je jedno vrijeme pauzirala sa svojom karijerom i nije držala nastupe, ali shvatila je da se tako ne može živjeti i preživljavati, pa je odlučila da ponovo počne nastupati. Ona je imala inako težak period iza sebe, ali sve to ne može da je sputava da nastavi da se bavi svojim poslom, koji joj je najdraži.

Naime, krajem prošle godine, Ana Bekuta se susrela sa velikim gubitkom, odnosno preminuo je njen partner Milutin Mrkonjić Mrka. Ona je teško podnijela njegov odlazak, tako da nije mogla biti član žirija u ”Zvezdama Granda” i to čak dva mjeseca. Nigdje nije nastupala za Novu godinu, a ni kasnije, sve dok nije skupila dovoljno snage i shvatila da treba nastaviti dalje sa svojim životom.

Saša Popović joj nije oravio problem oko toga, nego ju je razumio. Da nastavi dalje pomogao joj je njen unuk, koji joj je dao savjet da treba da ide dalje i nastavi sa svojim životom. Neke Milutinve stvari je donirala, a kako navodi ostavila je njegov omiljeni džemper i nikada ga neće baciti. On još uvijek stoji na istom mjestu gdje ga je Milutin ostavio i tako će ostati do daljenjeg.

Sada je svo vrijeme posvetila isključivo sebi, posvetila se i joga treninzima koji joj daju snagu da ide dalje, iako je ostala bez Milutina. Kao što možete da vidite na mnogim slikama, Ana izgleda predivno za svoje godine i slobodno se smije pohvaliti fizičkim izgledom. Otkrila je da odavno prati na ishranu , a i svakodnevno vježba.

Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama možemo da vidimo video kako je Ana Bekuta pala na bini. Ona se toga nikad nije stidila, samo bi rekla da se svakom može to desiti.

Pogledajte video: