Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Baba iz Srbije zaprepastila sve svjedočenjem: Otišla kod GATARE ZBOG MUŽA, a onda se umalo ONESVJESTILA! – Alternativa

Ovakvih priča ima u izobilju, a naročito na selima. Još iz daleke prošlosti ljudi su počeli da vjeruju u vampire i ubijeđeni su da oni zaista postoje. Od starih vremena prepričavale su se razne priče o susretima sa bliskim umrlim ljudima. Ovakve priče su uvijek zastupljene, a naročito u ruralnim sredinama, dok se u gradovima ne posvećuje velika pažnja tome.

Svako od nas je imao priliku barem jedanput da čuje neku ovakvu priču. Možda je to zapravo uvijek ista priča, ali budu različiti pripovjedači, pa onda se uvijek doda nešto novo i izmijeni se priča. Nekima je teško da povjeruju u njihovu istinitost, pa govore kako su to priče za malu djecu.

Baka iz Rasinskog je ispričala jednu jezivu priču , koja se navodno desila 2017. godine. Ona je istakla kako su joj se nakon smrti supruga počele dešavati razne čudne stvari, kakve do tada nije imala.

”Kad mi je muž umro , saznala sam da u vlaškom dijelu postoji jedna gatara koja može lako da se poveže sa mrtvima. Imala sam želju i ja da se povežem s njim i da provjerim kako mu je na drugom svijetu. Otišli smo sin i ja, i ona nam je odmah rekla da sjednemo i ništa ne pričamo dok nas ona ne pita, a da onda striktno odgovorimo na to pitanje. Ubrzo je progovorila, a začuo se glas mog pokojnog muža i rekla je ‘Zašto si mi obukla one pantalone, kada sam želio te nove koje su sada na mom sinu’.- rekla je baka.

‘Malo mi je falilo da se onesvjestim, jer je u tom trenutku zaista moj sin nosio očeve pantalone, koje je on htio da ima na sebe za vrijeme sahrane.”- završila je svoju priča baka.