Najuspješnija pjevačica na našim prostorima , daleko je Lepa Brena koja je na javnoj sceni prisutna više od 40 godina. Iako je skoro proslavila svoj šezdeseti rođendan, ona idalje nogo ulaže u svoj fizički izgled, što joj mnoge druge žene mogu pozavidjeti.

Obzirom da Lepa Brena posjeduje veliko bogatstvo koje je sama zaradila, kao i njen suprug Boba Živojinović, slavni teniser, one ne moraju tokom cijele godine raditi, kao što većina njenih kolega radi.

Lepa Brena je poznata kao neko ko voli mnogo da putuje, naročito po egzotičnim destinacijama, a pored toga sada je i vlasnik luksuzne jahte koja je koštala čak 6 miliona eura. Brena je ovog ljeta maksimalno uživala i krstarila svojom jahtom.

Najviše vremena je provela na privatnoj plaži, a prisutni su iskoristili priliku da slikaju pjevačicu i njene slike postavljaju po društvenim mrežama. Tako je izašla jedna fotografija , na kojoj je Brena u bikiniju, te možemo da vidimo kako izgleda njeno tijelo. Njeni fanovi su je uglavnom pohvalili jer je uspjela da sačuva svoje tijelo, iako je u ozbiljnim godinama, dok je bilo i onih koji su pisali negativne komentare i kako ovako ne treba da se slika jedna ozbiljna pjevačica.

Šta vi mislite o ovome? Da li je uredu da Brena ima slike u bikiniju ili ne?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare.