Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Baba Vanga predvidjela Putinom uspjeh: Niko neće moći zaustaviti Rusiju, a evo šta će se desiti 2040. godine.. – Alternativa

Baba Vanga je jedna od daleko najpoznatijih proročnica u svijetu, a koja je osamdesetih godina prošlog stoljeća otkrila nekoliko zanimljivih proročanstava koji očekuju ljudsku populaciju. Za nju su tada znali svi, a dolazili su razni analitičari i pripadnici SSSR-a kako bi im ona otkrila šta ih očekuje u narednim godinama.

Ona im je tada otkila da će oko 2000. godine da voda prekrije Kursk , te da će ljudi iz cijelog svijeta da plaču za njim. Njeno proročanstvo je emitirano 1999. godine na nacionalnoj televiziji.

Njeno proročanstvo su tada smatrali katastrofalnim govoreći: ” Kursk je ruski grad koji se nalazi daleko od mora, te ukoliko bi bio poplavljen potrebno je da se naprave velike vodene površine, jezera ili rijeke, a to može samo da nastane ukoliko dođe do otapanja velikih ledenjaka.” Naravno svi su pogrešno tumačili njene riječi.

Svugdje su se vodile rasprave u vezi nje. Govorili su kako su to izmišljotine i naklapanja, a da je daleko od neke istine i činjenica zdravog razuma. U Severrnodvinsku je napravljena podmornica koja je imala pogon na nuklearne reakotre. Prvi put je isplovila u avgustu 2000. godine, a onda i iznenada nestala , te se nikada nije pronašla.

Iako je podmornica koštala nekoliko milijardi dolara, nazvali su je Kursk.