Kada je riječ o životu naše pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, gotovo da nema niti jedne stvari koju o njoj ne znamo ili bi nam neko mogao sada reći i iznenaditi nas. Cijeli njen život je stavljen na tacnu javnosti, obzirom da je jako popularna.

Prije nekoliko mjeseci imali smo priliku da vidimo i prmeijeru filma ”Srpskoj majci” koji je snimljem baš o njoj i istakao je neke najznačajnije segmente u njenom životu. Ali, zbog prevelikog pritiska javnosti, odnosno druge strane koja ne podržava ovu pjevačicu, film je morao biti izbrisan i uklonjen sa svih platformi.

Ali, Ceca se potrudila da godinama sakrije kako izgledaju njeni roditelji, pa se svi pitaju da li se ona to stidi svojih roditelja!? Čak i Anastasija i Veljko, koji često idu u Žitorađe kod djeda i bake, rijetko postavljaju slike s njima.

Poznato je da pjevačicina majka je radila kao učiteljica, dok joj je otac Slobodan bio bravar. Ceca je tokom priče o svojoj porodici jedino znala govoriti da je njena majka bila jako opasna i zeznuta, pa su se ona i Lidija plašile majke i nisu joj smijele ništa govoriti.

Miru smo prvi put imali priliku da vidimo na svadbi Veljka, pa su se svi iznenadili koliko dobro se drži za svoje godine i da joj mnogi mogu zaviditi na tome, ali i da pjevačica dosta liči na majku.